Sanacija, servis, održavanje i popravak vodenih tobogana


POVIJEST & REFERENCE

Veplas ima 25-godišnju tradiciju u projektiranju i proizvodnji poliesterskih vodenih tobogana/aquagana zajedno sa poslovnim partnerima HARTWIGSEN & AQUARENA čiji je prodajni zastupnik za Hrvatsku, Sloveniju, Srbiju te BiH. U tom razdoblju smo zajedno sa našim partnerima stvorili mnogobrojne reference. Veplas ima ulogu proizvodnje kompozitnih- poliesterskih dijelova tobogana, dok je Aquarena zadužena za projektiranje. Naš partner Aquarena je prisutna na europskom tržištu od 1981. godine i pokriva velik dio europskog tržišta tobogana. Najbolja referenca Aquarene je podatak od preko 1000 izgrađenih vodenih tobogana u Europi!

NAPOMENA

kapaciteti za proizvodnju novih vodenih tobogana su nam popunjeni i trenutno ne preuzimamo nove projekte, ali nam se za popravak i održavanje starog vodenog tobogana slobodno možete javiti!

SANACIJA I SERVIS TOBOGANA

Redovni tehnički pregledi i pravilno održavanje uz popravak poliesterskih vodenih tobogana / aquagana u njima je jedan od ključnih elemenata da bi se osiguralo niske troškove rada i produljeni vijek trajanja proizvoda. Sa dugogodišnjim iskustvom u izgradnji vodenih tobogana i vodenih atrakcija, naši radnici i serviseri nude profesionalnu pomoć za procjenjivanje tehničkog stanja samog tobogana, a iznad svega precizno uklanjanje bilo kakve štete tijekom uporabe. Trudimo se osigurati da se kroz uslugu postiže najviši standard korištenja klizne površine. Redovito održavanje i popravak vodenih tobogana osigurava učinkovitost i vijek trajanja bazenskih atrakcija.

Prije sezone vodenih tobogana je potrebna sanacija spojeva i drugih potrošnih elemenata vodenog tobogana jer je sigurnost kupača na prvom mjestu. Vjerujem de ne želite pritužbe korisnika tobogana na izgled i užitak spuštanja toboganom zbog ogrebotina koje se dešavaju prelaskom preko potrošenih spojeva između elemenata, ali i zbog drugih još težih posljedica.

Već dugi niz godina prije početka sezone radimo servis tobogana/ aquagana na mnogim termama u Sloveniji i Hrvatskoj pa imamo mnogobrojne reference: Moravske toplice, Terme Ptuj, Terme Lendava, Terme Banovci, Terme Topolščica, Terme Atlantis, Terme Olimia, Terme Sveti Martin na Muri, Daruvarske toplice, Bizovačke toplice, Falkensteiner hotel Zadar, Valamar Rivijera dd. , Aqua- gun Baška Krk ..

Slobodno nam se obratite sa punim povjerenjem jer je VEPLAS specijalist za poliesterske dijelove.

Više informacija: juraj.oreskovic@veplas.hr ili na 098 704 306Dvije proizvodne tvornice u Sloveniji