Hidroterapijske kade


HIDROTERAPIJSKE - HIDROMASAŽNE KADE

Veplas je već više od 40 godina poznat kao najveći proizvođač i prodavatelj kvalitetnih kada za hidroterapiju na području bivše Jugoslavije.

Proizvodnja i prodaja hidroterapijskih i drugih medicinskih kada naša je tradicija sve do danas.

Hidromasažne i hidroterapijske kade VEPLAS mogu se koristiti u toplicama, u bolničkim odjelima za fizioterapiju, zdravstvenim ustanovama, staračkim domovima i u ustanovama za osobe s invaliditetom. Sve naše kade su dizajnirane tako da se terapeut može slobodno kretati bez zapreka zbog sigurnosti terapije. U našoj kadi je moguće plivanje, hidro masaža, električna masaža... Postoji mogućnost ugradnje biserne i mineralne kupke te uređaja za vodenu masažu. Kada se može koristiti u svim kadama i bazenima, koji imaju svoje generator. Kvaliteta naših proizvoda zajamčena je i testirana.

Referentni objekti opremljeni Veplas hidroterapijskim kadama:

Terme Tuhelj, Terme Ilidža -Sarajevo, Bizovačke toplice, Krapinske toplice, Bolnica Lipik, Varaždinske toplice, Istarske toplice, Stubičke toplice, Daruvarske toplice, Bolnica Sveti Duh- Zagreb, Bolnice KBC Rebro i Šalata Zagreb, Dom ratnih invalida - Rijeka, Bolnica Lovran, Dom zdravlja- Umag i Poreč, Opća bolnica – Pula, Opća bolnica – Karlovac, Opća bolnica – Ogulin, Poliklinika Peharec, Banja Ilidža Gradačac, mnogobrojni starački domovi, mnogobrojni privatni centri za fizioterapiju, mnogobrojni Domovi zdravlja...


Prodaja kada za hidroterapiju kontakt: juraj.oreskovic@veplas.hr ili na 098 704 306

Katalog: Katalog hidroterapijskih kada.pdf


Dvije proizvodne tvornice u Sloveniji